Friday 7 September 2012

Summer 2012 favourites!!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Έχω πολύ καιρό να γράψω, βλέπετε το καλοκαιράκι και οι διακοπές δε μου άφησαν πολύ μυαλό για το μπλογκ!!

Αποφάσισα να κάνω ένα ποστ με τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα για φέτος το καλοκαίρι, δηλαδή αυτά που χρησιμοποίησα πιο συχνά και φυσικά αγαπώ πολύ!!

Θα ξεκινήσω με τα μανό που φόρεσα περισσότερο. Το πρώτο είναι το One Perfect Coral (990) της Revlon. Αγαπημένο χρώμα αν και όχι τόσο ανοιχτό κοραλί όσο φαίνεται στο μπουκαλάκι, λίγο πιο κοκκινωπό βγαίνει στα νύχια μου (στη φωτο φαίνεται σχεδόν όπως βγαίνει στα νύχια ενώ στο μπουκαλάκι που έχω μπροστά μου είναι λίγο πιο πορτοκαλί). Παρ' όλα αυτ'α αγαπημένο χρώμα για καλοκαίρι και για όλες τις ώρες.

Το επόμενο που ανακάλυψα (ενώ το είχα αρκετό καιρό) και φόρεσα πολύ συχνά είναι το Let's get lost (55) της Essence. Το Lime up! (39) της Essence πάλι, επειδή μου φαινόταν πάρα πολύ άτονο πάνω μου το συνδύασα με το Choose me! (38) της Essence πάλι και το αποτέλεσμα ήταν ένα εκπληκτικό πράσινο με glitter που ήταν απίθανο για τα πόδια αλλά και που θα ταίριαζε τέλεια και για Χριστούγεννα!! Αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε τι εννοώ!! Δυστυχώς δεν έβγαλα καμια φωτογραφία να σας το δείξω.





Τα αντηλιακά που χρησιμοποίησα ήταν της Solene (σώμα 30 και πρόσωπο 50) και μου άρεσαν πάρα πολύ! Κατ' αρχήν έχουν υπέροχη μυρωδιά (αρχικά μου είχε φανεί κάπως δυνατή αλλά τελικά μου αρέσει πολύ) και τα αισθάνομαι πολύ ωραία στο δέρμα. Το λάδι μαυρίσματος είναι επίσης τέλειο (δεν αφήνει πολλή λιπαρότητα και μυρίζει το ίδιο υπέροχα) αλλά δε το βάζω στα αγαπημένα γιατί δε το χρησιμοποίησα πολύ. Βλέπετε κάηκα από τον ήλιο (από δική μου βλακεία) και το τελευταίο που ήθελα ήταν λάδι μαυρίσματος πάνω μου!!

Επίσης για κάποιο λόγο τα κουνούπια φέτος και γενικότερα τα έντομα έδειξαν μια ιδιαίτερη αγάπη προς το πρόσωπό μου και έτσι δε μπορώ να μην αναφέρω το σπρέι του Κορρέ με μύρτιλλο και σιτρονέλλα που με προστάτεψε τις καλοκαιρινές βραδιές και μύριζε ευχάριστα και την κρέμα - τζελ της Frezyderm, After Nip που είχα συνέχεια μαζί μου και ακόμα έχω δηλαδή γιατί και στην Αθήνα τα κουνούπια με αγαπάνε..





Γενικά δε βαφόμουν πολύ το καλοκαίρι όμως τα πρωινά που είχα όρεξη χρησιμοποιούσα την BBcream της Garnier για λιπαρές επιδερμίδες με την οποία είμαι πολύ πολύ χαρούμενη. ΟΚ, όλες ξέρετε για αυτήν οπότε δε περιγράφω άλλο. Για βραδινό μακιγιάζ χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου foundation, Healthy Mix της Bourjois στην απόχρωση 55 μιας και παίρνω χρωματάκι το καλοκαιράκι.

Για concealer χρησιμοποιούσα ένα συνδυσασμό που με ενθουσίασε! Σας έχω ξαναγράψει πως το αγαπημένο μου concealer είναι το Healthy Mix της Bourjois (στο 53) και σε ένα άλλο ποστ (εδώ) ότι αγόρασα το Touche healthy mix της ίδιας εταιρίας αλλά δεν είχα βρει πώς θα το χρησιμοποιήσω. Λοιπόν μάλλον τώρα που πήρα λίγο χρώμα μάλλον ταιριάζει πολύ καλύτερα με το δερματάκι μου και πραγματικά έκρυβε εξαιρετικά τους μαύρους κύκλους. Έχει λίγο σομόν χρωματάκι οπότε λειτουργεί σαν corrector. Από πάνω έβαζα μετά το κλασσικό μου concealer για να φωτίσει την περιοχή και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό! Πραγματικά λάτρεψα αυτόν τον συνδυασμό!!!! <3






Για τις μέρες που βαριόμουν λίγο παραπάνω να βαφτώ χρησιμοποίησα την πούδρα Bio Detox της Bourjois (τι να κάνω, αγαπώ τα προϊόντα Bourjois, ειδικά βάσεις) στο νούμερο 55. Τη χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο και την λατρεύω!!! 

Για bronzer χρησμοποίησα το 02, love to be matt της Essence και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έδινε πολύ απαλό χρωματάκι στο πρόσωπό μου εκεί που χρειαζόταν.






Για τα μάτια κατά βάση κόλλησα με το On and on Bronze απο τα Maybelline color tattoos που το συνδύαζα με λίγο καφέ μολύβι απαλά στη γραμμή των βλεφαρίδων (της Essence από τα Longlasting eye pencils, 02 Hot chocolate). Τελευταία όμως ανακάλυψα άλλο ένα color tattoo που δεν είχα, το Pink Gold και ερωτεύτηκα!! Το φόρεσα στην ουσία μόνο στο δεύτερο μισό του Αυγούστου αλλά το βάζω εδώ γιατί πραγματικά με ενθουσίασε! Δίνει ένα πολύ απαλό χρώμα στα μάτια ιδανικό για πρωί και πολύ ωραίο για βάση για κάθε σκιά. Από τότε που το βρήκα το φοράω συνέχεια. Swatches δυστυχώς δε σας δείχνω γιατί δεν έβγαιναν όπως τα ήθελα αλλά σίγουρα θα βρείτε.





Στα μαγουλάκια πολύ φυσικό χρωματάκι με τα Dream Touch Blushes της Maybelline. Αποχρώσεις μη ρωτήσετε, ένας Θεός ξέρει.. Με το μάτι τα διαλέγω γιατί δε γράφουν τίποτα πάνω (ή εγώ δε το βρίσκω τέλος πάντων, αν ξέρει κάποια ας μου πει). Λοιπόν αυτό το πινέλο για ρουζ από τα Body shop, ενώ είναι απαράδεκτο για ρουζ σε μορφή πούδρας (για μένα πάντα) με έχει βολέψει πάρα πολύ στο να απλώνω πολύ φυσικά τα κρεμώδη ρουζ. Δε ξέρω γιατί αλλά αγαπώ το συνδυασμό.





Στα χειλάκια μου δε φόρεσα πολλά. Κατά βάση χρησιμοποιούσα αυτό το lipgloss της Hawaiian Tropic με spf 25 στη γεύση island berry και ένα lipbalm με χρώμα που έφτιαξα περίπου μόνη μου. Επίσης αγαπημένο το scrub για τα χείλη που έφτιαξα μόνη μου με γεύση κακάο και τα αφήνει σούπερ απαλά!





Αυτό που όμως πιο πολύ απο όόόόλα αγάπησα αυτό το καλοκαίρι είναι το Beauty Elixir της Caudalie το οποίο σας είχα δείξει ότι αγόρασα (εδώ) και στην αρχή δεν με είχε ξετρελάνει. Κάτι η μυρωδιά που ήταν πολύ έντονη, κάτι που δε πιστεύω σε θαύματα.... όμως αποφάσισα μιας που το πήρα να το χρησιμοποιώ ευλαβικά κάθε μέρα πριν την ενυδατική μου αντί για τονωτική. Και σιγά σιγά η μυρωδιά άρχισε να μου αρέσει. Και μια μέρα είδα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη πιο λαμπερό και ζωντανό. Βασικά σαν να είχε ξυπνήσει το δέρμα μου. Δε μου αρέσει να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά δε ξέρω, δε νομίζω να σταματήσω να το χρησιμοποιώ ποτέ! Αγόρασα και το μεγάλο μπουκάλι (100 ml) και άλλο ένα μικρό για να έχω μαζί μου. Πραγματικά νομίζω αξίζει να δοκιμάσετε να πάρετε ένα μικρό μπουκαλάκι και να το χρησιμοποιήσετε με συνέπεια.





Τέλος το άρωμα που φορούσα το καλοκαίρι ήταν το κλασσικό NOA της Cacharel σε αυτή την πολύ χαριτωμένη συσκευασία που είχα συνέχεια στην τσάντα μου και τα σκουλαρικάκια που φόρεσα πιο πολύ είναι αυτά τα καρπουζοφούξια που ανακάλυψα σε ένα μαγαζάκι στο μέρος που πήγα.






Αυτά από εμένα, σόρι για την καθυστέρηση και σόρι και για το τεράστιο ποστ! 

Ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια!!

Άντε, καλό μας φθινόπωρο τώρα!!!


12 comments:

  1. Ωραία αγαπημένα!!
    Έχω έναν διαγωνισμό στο blogaki μου αν θέλεις πέρνα μια βόλτα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ!!
      Πέρασα μια βόλτα και έκανα όσα χρειαζόταν!! Πολύ ωραίο Giveaway!! :)

      Delete
  2. Koritsaki mou iparxei ena tag post gia sena sto blog mou perna na rikseis mia matia!!!
    http://vanessaandbeauty.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα το κάνω!! :)

      Delete
  3. πολυ ομορφα προιοντα -κ πολλα πιο να πρωτοσχολιασω?-
    τα βερνικια πολυ χαρουμενα χρωματα essence δν εχω παρει εχω κολλησει πιο πολυ στα beauty line :)
    μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπεσ για το πινελακι του ρουζ..
    φιλακιαα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυ πολυ!! Τα βερνικια essence να τα δοκιμασεις! Εχουν τελεια χρωματα και πολυ καλη αποδοση οσα εχω δοκιμασει. Μονο που χρειαζονται ενα καλο top coat.
      Το πινελακι του ρουζ το ειχα παρει πριν 1-2 χρονια νομιζω και δε μου αρεσε για πουδρες και να φανταστεις το ειχα ξεγραψει! Το εχεις δοκιμασει? Σε βολευει για πουδρες?

      Delete
  4. EEE EXEIS KAI ENA VRAVEIAKI!!!!!MAKIA MAKIA!!!
    http://vanessaandbeauty.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυυυυ!! Μολις το εκανα! :-)

      Delete
  5. Έχει η Maybelline color tattoo σε ροζ απόχρωση;;;;
    Τρέχω να την πάρω!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναιιιι και ειναι τελεια!! Δεν ειναι πολυ εντονο ροζ αλλα σαν rose-gold περιπου.. Τελος παντων, θα τη δεις!! Ελπιζω να σου αρεσει οσο κ σε εμενα!! :)

      Delete
  6. εξαιρετικες επιλογες! ουτε εγω ειχα δει αυτη την color tattoo νομιζω πρεπει να περασω μια βολτα απο τα μαγαζια loool

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυ!! Μαζι με αυτη την αποχρωση ανακαλυψα και αλλη μια που ειναι υπεροχη για φθινοπωρο (ουτε εγω ηξερα οτι υπηρχαν), την Metallic Pomegranate. Στο εξωτερικο πρεπει να υπηρχε απο την αρχη αλλα εδω δε την ειχα δει!
      Δες και αυτην αν θες! Ειναι τελεια!

      Delete