Monday 6 May 2013

Αγαπημένα Απριλίου 2013!

Γεια σας!!!
Αγαπημένα Απριλίου σήμερα! Δεν είναι πολλά μιας και τον Απρίλη λόγω άπειρου διαβάσματος πέρασα πολύ καιρό μέσα στο σπίτι σαν τον λέτσο και σπανίως έβγαινα έξω! Όμως όσα θα αναφέρω τα αγαπώ πραγματικά πολύ και τα ευχαριστήθηκα!

Πρώτα πρώτα, άρχισα να χρησιμοποιώ ένα foundation που είχα παραμελήσει για πολύ καιρό αλλά μέσα στον Απρίλη αποφάσισα να θυμηθώ! Είναι το Healthy Mix Serum της Bourjois που αγαπώ πολύ αλλά το άφησα στην άκρη λόγω χρώματος! Η απόχρωση είναι η 53 και είναι ιδανική για μένα την άνοιξη που δεν είμαι τόσο άσπρη όσο το χειμώνα ούτε έχω μαυρίσει ακόμα όσο μαυρίζω το καλοκαίρι! Το λάτρεψα ξανά από την αρχή σε συνδυασμό με το kabuki brush από την ecotools το οποίο με έχει βολέψει απίστευτα για να απλώνω οποιοδήποτε foundation τελευταία.. Κάνει την εφαρμογή απίστευτα γρήγορη και κάνει πολύ καλό blend! Το λάτρεψα!




Για να μου φτιάξει η διάθεση και να ξεχαστώ λίγο από το διάβασμα, ήθελα χρώμα στα νύχια και αυτά που ξεχώρισα και αγάπησα είναι της Lovie το 181 (φυστικί, μοιάζει παστέλ αλλά στα νύχια βγαίνει πιο neon, τελειο!!!), το 22 (λιλά, της λεβάντας, τέλειο παστέλ μόνο που θέλει 3 στρώσεις για να βγει καλά.. με ένα λευκό από κάτω είναι σούπερ!) και από την nails inc. το 511, notting hill carnival, ένα παστέλ κίτρινο τέλειο για άνοιξη και φυσικά για καλοκαίρι!




Για bronzer φόρεσα πάρα πολύ το Delice de Soleil της Bourjois για ένα πάρα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι αρκετά ανοιχτό και δίνει μια πολύ φυσική ζεστασιά στο πρόσωπο χωρίς να σκουραίνει πολύ. 




Για τα χείλη το πρώτο προϊόν το έχω αναφέρει εδώ και το έχω λατρέψει και αυτό! Είναι το Vibrant Mandarin από τη σειρά Vivids της Maybelline. Το δεύτερο είναι μια πιο ασφαλής επιλογή, το πασίγνωστο πλέον All About Cupcake της Essence, ένα πολύ γλυκό καθημερινό χρωματάκι που με βόλεψε απίστευτα για τις μέρες που βιαζόμουν ή που δεν μπορούσα να σκεφτώ τι μακιγιάζ θέλω να κάνω..




Αγαπημένη μάσκαρα είναι η Volume Million Lashes Luminizer της L'oreal για Hazel Eyes την οποία είχα αγοράσει πολύ καιρό πριν και άνοιξα τώρα. Έχω ξαναπεί ότι αγαπώ την Volume Million Lashes στο μαύρο της αλλά αυτή εδώ έχει μια μωβ απόχρωση αλλά όχι πολύ έντονη όπως οι μωβ μάσκαρα που κυκλοφορούν τελευταία και που δεν τολμώ να δοκιμάσω! Οποότε αυτή ήρθε σαν μια καλή εναλλακτική για μένα! 

Και τέλος αγαπημένη κρέμα ματιών είναι η Even Better Eyes της Clinique που χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 μήνα περίπου και μου αρέσει πολύ. Νομίζω πως όντως βελτιώνει λίγο την κατάσταση των μαύρων κύκλων μου (η οποία παρεμπιπτόντως είναι τραγική - και ειδικά τελευταία) και επίσης είναι τέλεια για πριν το μακιγιάζ!







Αυτά ήταν τα λιγοστά αγαπημένα μου για τον Απρίλη! Ελπίζω να σας άρεσαν! 

Φιλάκιααααα!!!




13 comments:

  1. Πολύ ωραία αγαπημένα! Το πινέλο φαίνεται όντως τέλειο! Και το bronzer της Bourjois νομίζω έχει το τέλειο χρώμα, τουλάχιστον για μένα που είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη. Πολύ ωραίο post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πινέλο είναι απιστευτο για μενα! Και να σκεφτεις οτι το πηρα καπως διστακτικα κ τωρα το χρησιμοποιω με ολα!! Σε ευχαριστω πολυ!! :)

      Delete
  2. Το πινέλο φαίνεται ωραίο!! Με έψησες! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαιρομαι!! Εγω το εχω ερωτευτει αν και θα προτιμουσα να μην ειναι retractable αλλα δε ξερω αν κυκλοφορει αντιστοιχο!

      Delete
  3. το ροζ κραγιονάκι φαίνεται εξαιρετικό (να έχω παρει λίγο μαυρισμα πρώτα)!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναιιι θα ειναι τελειο με μαυρισμα!! :)

      Delete
  4. to vibrant mandarin to 8elwwwwwwww!!
    ps ekana follow!!8a xarw polu na se dw sto blog mou!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυυυ!! Σε εκανα μολις follow!!

      Delete
  5. Αυτό το κραγιονάκι της essence ....έλεος διαβάζω ακουω και δε μπορω όχι να το βρω να τ αγπρασω αλλα ούτε να το μυρισω!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δε ξερω αν σε βολευει αλλα στο Hondos στο Παγκρατι το ειχε κανονικα τις τελευταιες φορες που εχω τσεκαρει! Φιλια!! Με γεια το μπλογκ σου! Γραφτηκα! :)

      Delete
  6. Εχεις κερδισει ενα βραβειακι απο μενα!!! Περασε αν θελεις να το δεις: http://melinadale.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ααααα σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!! :D

      Delete
  7. Γεια σου! Έχεις βραβειάκι από μένα :)
    http://efilovesbeauty.blogspot.com/2013/06/one-lovely-blog-award-no2.html

    ReplyDelete