Wednesday 8 February 2012

Maybelline Color Tattoo 24HR mini review

Καλησπέρα!!! 

Ήρθε η ώρα να σας πω κι εγώ τη γνώμη μου για τα Maybelline Color Tattoo 24HR! 

Κατ' αρχάς να πω ότι  η τιμή τους είναι στα 8,45 και ότι στο κατάστημα Hondos που πήγα είχε προσφορά, αν έπαιρνες δύο είχες 4 ευρώ έκπτωση. Είναι περίπου σαν να παίρνεις το δεύτερο στη μισή τιμή. Εγώ λοιπόν πλήρωσα 12,90 για δύο!

Τα διαθέσιμα χρώματα τελικά ήταν τα εξής 5: infinite white (νομίζω πως τους έχουν αλλάξει τα ονόματα, είναι το τελείως άσπρο με shimmer αλλά στα μπλογκ το βλέπω ως too cool συνήθως..), permanent taupe (το αντίστοιχο tough as taupe), tenacious teal, bad to the bronze και audacious asphalt. Τα δύο που πήρα είναι τα infinite white (too cool) και permanent taupe (tough as taupe).


Η υφή τους είναι κρεμώδης και απλώνονται εύκολα και με τα δάκτυλα.


Permanent taupe (tough as taupe)


Infinite white (too cool)


Τώρα ως προς την απόδοσή τους, φόρεσα το taupe προχτές, για περίπου 6-7 ώρες. Το χρώμα απλώνεται πολύ καλά, ακόμη και με τα δάκτυλα και διαρκεί πραγματικά. Εγώ γενικά έχω και λιπαρά βλέφαρα και όόόλες οι σκιές μου φεύγουν εύκολα και μαζεύουν. Όμως αυτή έμεινε αναλλοίωτη όλη τη μέρα. Ούτε μάζεψε ούτε τίποτα. 

Όσο για την άσπρη, η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση δε με ξετρέλανε. Το χρώμα έχω την αίσθηση ότι δεν απλώνεται τόσο ομοιόμορφα και εύκολα. Και επίσης δε μου άρεσε πολύ πάνω στα βλέφαρά μου, όμως αυτό είναι τελείως προσωπικό. Σαν βάση δουλεύει αρκετά καλά για bright σκιές αλλά δοκίμασα μόνο με σκιές που έχουν shimmer, δε ξέρω αν θα δουλεύει το ίδιο καλά με ματ σκιές.

Πάντως και οι δύο διαρκούν πολύ. Μόλις τις απλώσεις στο δέρμα μπορείς να τις δουλέψεις όμως μετά από λίγο στεγνώνουν και τότε ακόμα και να τις τρίβεις δεν κουνιούνται με τίποτα. Έχω πλύνει 3 φορές τα χέρια μου και απλώς έχουν ξεθωριάσει λίγο. 

Συνολικά μπορώ να πω ότι μου αρέσουν, περισσότερο η taupe, που είναι και ματ. Δε ξέρω αν θα διάλεγα άλλο shimmer χρώμα. Ειδικά όσο δεν έχουν έρθει ακόμα τα tester... Αν και πολύ με ψήνει αυτό το bronze.... Χιχι!!

Φιλάκιααααααα!!!

2 comments:

  1. και γω το bronze θα ήθελα να δοκιμάσω και το edgy emerald αλλά θα περιμένω να ρθουν τα testers πρώτα. Kαλορίζικο το Blog! Καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Φιλάκια!!

      Delete