Thursday 4 October 2012

(mini) haul!! #4

Γεια σας κορίτσια!!

Θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που αγόρασα αυτή τη βδομάδα!!

Κατ' αρχάς, πήρα την αγαπημένη μου πούδρα Bio Detox organic της Bourjois μιας και η προηγούμενη μου τελειώνει και ήθελα οπωσδήποτε backup! Τη συγκεκριμένη πουδρίτσα τη χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και είναι η αγαπημένη μου για  τις μέρες που βαριέμαι να βαφτώ. Προσφέρει όση κάλυψη χρειάζομαι και δείχνει πολύ φυσική πάνω μου. Η κοπέλα στη Bourjois επιμένει ότι είναι τελείως ματ αλλά εμένα μου φαίνεται ότι έχει πιο φυσικό τελείωμα.




Στη συνέχεια πήρα πάλι από Bourjois τρία μολυβάκια χειλιών εκ των οποίων τα δύο έχουν ήδη μπει στην τσάντα μου! Αναφέρομαι στα δύο πιο σκούρα χρώματα που είναι άκρως φθινοπωρινά και τα λατρεύω!! Δε πίστευα ποτέ ότι θα μου πάνε τα σκούρα χρώματα στα χείλη αλλά φέτος αποφάσισα ότι μου πάνε και τα φοράω πολύ.
Από αριστερά προς τα δεξιά λοιπόν είναι: 16 Extravagante, 17 Prune caresse, 15 Rose precieux. Αγαπώ μολυβάκια Bourjois και λατρεύω ειδικά το φθινόπωρο να φοράω ένα lip balm και από πάνω ένα μολύβι χειλιών. 




Από την Essence αγόρασα κάτι που ήθελα να δοκιμάσω πολύ καιρό τώρα. Είναι το forget it! 3 in 1 concealer με πράσινο, ροζ και μπεζ concealer. Για να πω την αλήθεια δεν έχω εντυπωσιαστεί.. Ίσως δεν έχω βρει ακόμα το σωστό τρόπο να το φοράω. Αν έχει καμία κανένα tip ας το μοιραστεί μαζί μου γιατί δε θέλω να πάει χαμένο το καημένο!! 
Επίσης από την Essence ένα ρουζ κρεμώδες από τη σειρά Ready for Boarding, το 02 Beauty on tour. Βασικά είναι lip & cheek creme αλλά ΟΚ, συνήθως δε τα χρησιμοποιώ στα χείλη εγώ. Πολύ ωραίο χρωματάκι, έντονο κοραλοφούξια θα το έλεγα εγώ. Μοιάζει πολύ σε υφή και αποτέλεσμα με το lip & cheek pot από τη σειρά Rebels της Essence. 




Τέλος, η αγορά που περίμενα πολύ καιρό να κάνω, το Firming Concentrate της Caudalie. Είναι ένα συμπυκνωμένο διάλυμα για σύσφιξη. Αμτίστοιχα κυκλοφορεί ένα για κυτταρίτιδα και υποτίθετα πως είναι για διαφορετικά μέρη του σώματος. Το συγκεκριμένο είναι για μπούστο, κοιλιά, χέρια. Ήθελα τόσο να το δοκιμάσω!! Θέλω σύντομα να αγοράσω και το άλλο για την κυτταρίτιδα. Έχει μια έντονη μυρωδιά μέντας (ή δυόσμου, τα μπερδεύω) και είναι σαν λαδάκι. Επειδή αυτό το αγόρασα μόλις σήμερα, δε μπορώ να σας πω τίποτα γιατί δε το έχω δοκιμάσει καθόλου. Αλλά μόλις το δοκιμάσω για αρκετό καιρό θα προσπαθήσω να κάνω review, αν ενδιαφέρεστε. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει, έχω πολλές ελπίδες γι' αυτό το προϊόν μιας και η Caudalie με έχει κερδίσει...




Αυτά από εμένα.. Ελπίζω να σας φάνηκαν ενδιαφέροντα!! 

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

8 comments:

  1. Παρα πολυ ομορφο το post σου και το blog σου!! Σκεφτομαι να δοκιμασω και εγω την πουδρα αυτη! Η τιμη της ποια ειναι?

    Αν θες περνα μια βολτα και απο το δικο μου!!
    Φιλια Ελενη!
    http://rebeautyourself.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Πέρασα και εγώ από το blog σου!!

      Όσο για την πούδρα, δε θυμάμαι με τίποτα! Δε βρίσκω και την απόδειξη, αλλά μεταξύ 15 και 20. Γύρω στα 17-18 θα πόνταρα αλλά.. η μνήμη μου δεν είναι το ατού μου!! Χαχα!!

      Αν τη δοκιμάσεις πες μου τι πιστεύεις! Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά δε βλέπω να την αναφέρει κανένας άλλος και μου κάνει εντύπωση!!

      Delete
  2. Πολύ όμορφα όλα! Θέλω να δοκιμάσω την πούδρα της Bourjois και το λάδι της Caudalie.Κάνε ένα review αν θέλεις να μας πεις την γνώμη σου όταν το δοκιμάσεις! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι, θα κάνω ευχαρίστως.. Προς το παρόν μου αρέσει πολύ.. Τώρα για αποτελέσματα θα δείξει! :)

      Delete
  3. πολυ όμορφα πραγματάκια θέλω να πάρω κιεγώ πολύ αυτη την πούδρα!! πολυ ωραιο το blog σουυ!! :D
    αν θέλεις γίνε μέλος:http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλακια

    ReplyDelete
  4. με γεια σου!!! πολυ ωραια ολα και ειδικα τα μολυβια :)
    friendsofbeautyland.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυ!! Πολυ ωραιο κ το μπλογκ σου! Μολις σε ακολουθησα!!

      Delete