Sunday 27 January 2013

Favorite Products of 2012 (πολύ καθυστερημένα!!)

Γεια σας!!!!!

Έχω να γράψω τόόόσο πολύ καιρό και ζητώ συγγνώμη γι' αυτό! Βλέπετε κάποια τεχνικά προβλήματα με τον υπολογιστή μου, κάποια προσωπικά και επαγγελματικά τρεξίματα... Όμως να ΄μαι πάλι!

Και τι καλύτερο για να επανέλθω, από τα προϊόντα που αγάπησα και χρησιμοποίησα πιο πολύ μέσα στο 2012!

Σε αυτό το post θα δείτε προϊόντα που είχα για τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν το τέλος του χρόνου και φυσικά για να είναι εδώ σημαίνει πως τα χρησιμοποιούσα συνέχεια!! Αυτό δε σημαίνει πως όσα προϊόντα δεν αναφέρω εδώ δεν τα αγαπώ, απλώς αυτά είναι είτε αυτά που ανακάλυψα το 2012 και ενθουσιάστηκα, είτε αυτά που έπιανα τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί περισσότερο κάνοντας στην άκρη άλλα προϊόντα που αγαπώ!

Θα ξεκινήσω με skincare και βασικά το μόνο που με ενθουσίασε πολύ και αξίζει να αναφέρω είναι το beauty elixir της Caudalie! Σούπερ αγαπημένο προϊόν, σας έχω ξαναμιλήσει γι' αυτό!


Επόμενο, κάτι ανάμεσα σε skincare και make-up, είναι το Vitamin C skin boost από το Body Shop. Και λέω ότι είναι ανάμεσα γιατί αυτό το προϊόν υποτίθεται ότι αυτό που κάνει είναι να προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο αλλά επίσης αφήνει ένα λείο ματ αποτέλεσμα και εγώ το χρησιμοποίησα βασικά για primer. Μου αρέσει γιατί όντως κάνει το μακιγιάζ μου να κρατάει περισσότερο και μυρίζει υπέροχα. Τώρα όσες χρησιμοποιείται συχνά primer δε ξέρω αν θα σας αρέσει, εγώ δεν είμαι πολύ φαν και δεν έχω δοκιμάσει πολλά. Από όσα έχω δοκιμάσει όμως αυτό μου αρέσει περισσότερο.


Οι αγαπημένες μου βάσεις για φέτος ήταν ασυζητητί το Healthy Mix foundation της Bourjois και για το καλοκαίρι η bb cream για λιπαρές μικτές επιδερμίδες της Garnier. Δεν έχω να πω πολλά για αυτά τα δύο προϊόντα. Τα λάτρεψα φέτος και κάτι μου λέει ότι δε θα τα αποχωριστώ εύκολα.


Αν και αγαπώ πολύ το helathy mix concealer μου από Bourjois τα δύο προϊόντα που έκαναν τη διαφορά για μένα φέτος για τους μαύρους κύκλους ήταν το roll-on της Garnier και το Touche healthy mix της Bourjois πάλι. Το πρώτο ήταν η πιο τέλεια και εύκολη λύση για το πιο φυσικό μακιγιάζ, ενώ το δεύτερο λόγω του σομόν χρώματός του διόρθωνε αρκετά το χρώμα των μαύρων κύκλων μου. Το φόρεσα κυρίως το καλοκαίρι γιατί το χρώμα του είναι λίγο σκούρο για το δέρμα μου το χειμώνα, αλλά πραγματικά με βόλεψε και με εντυπωσίασε πάρα πολύ!


Η πούδρα που λάτρεψα για να σετάρω το makup μου ήταν η blot powder από MAC σε compact μορφή. Η απόχρωση που έχω είναι το medium και με βοηθάει πολύ στο να με κρατάει πιο ματ κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να φαίνεται ότι έχω βάλει ένα κιλό πούδρα πάνω μου!



Για bronzer έπιασα τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά το bronzing compact powder της essence, 02 love to be matt. Και να σκεφτεί κανείς ότι δε το είχα εκτιμήσει στην αρχή...


Όσο για ρουζ, όταν δεν είχα όρεξη να σκεφτώ ή βαριόμουν ή δε μπορούσα να αποφασίσω ποιο ταιριάζει, ένα πάντα με έβγαζε από τη δύσκολη θέση: το Peach από τη NYX. Υπέροχο χρωματάκι που πάει με όλα, για κάθε μέρα, για βράδυ για φυσικό μακιγιάζ, για οτιδήποτε! 


Θα περάσω τώρα στα μάτια ξεκινώντας με την αγαπημένη μου βάση για σκιές της Radiant Professional. Πραγματικά δεν έχω κάτι κακό να πω γι' αυτό το προϊόν.. δε ξέρω, ίσως η συσκευασία του αλλά κατά τ'αλλα κρατάει τις σκιές μου αναλλοίωτες για ώρες (το έχω τσεκάρει και 24ωρο!-οκ, εκεί έχασαν λίγο από την ένταση αλλά ούτε κατά διάνοια δεν έφυγαν) και κάνει τα χρώματα πιο έντονα. Δε ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω από ένα eye shadow primer. Από τότε που το απέκτησα δεν έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ. 


Από σκιές, αυτές που φορούσα συνεχώς όλη τη χρονιά και αυτές που με έσωζαν όταν δεν είχα όρεξη να βαφτώ ήταν η 020 Nude slip της Revlon, η Pink Gold από τις Color tattoo, Maybelline, η παλέτα της Wet 'n' Wild, Vanity (στην αρχή και αυτή την είχα υποτιμήσει αλλά με έπιασα να τη χρησιμοποιώ πολύ, ειδικά τα ματ χρώματα) και η Naked Lunch της MAC (για κάθε μέρα, για πιο "επίσημο" μακιγιάζ, την αγαπώ!!!).


  


Τέλος για τα μάτια η αγαπημένη μου μάσκαρα για βραδινές εξόδους ήταν η Volume Million Lashes της L'oreal (extra black). Στην αρχή δε τη συμπάθησα αλλά μόλις έμαθα να την χρησιμοποιώ τη λάτρεψα! Δίνει τέλειο μήκος στις βλεφαρίδες μου χωρίς να τις κολλάει μεταξύ τους (θέλει λίγη προσοχή αλλά αξίζει)! Και αγαπημένο μολύβι για τα φρύδια ήταν το μολύβι της Essence στην απόχρωση 04 Blonde. Μέχρι στιγμής είναι το μόνο μολύβι που έχω βρει να ταιριάζει τόσο καλά στο χρώμα των φρυδιών μου.


Όσον αφορά προϊόντα για τα χείλη, τα δύο αγαπημένα μου lip balms ήταν της Apivita το καφέ και η πρόσφατη ανακάλυψή μου, το Lip repair της Seventeen με SPF 15. Το τελευταίο είναι πραγματικά ό,τι πιο απαλό έχω βάλει στα χείλη μου. Υπέροχη αίσθηση, το λάτρεψα αμέσως! Είναι τελείως διάφανο και αυτό. Τώρα σχετικά με το αν όντως επανορθώνει τα σκασμένα χείλη κτλ εγώ δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να το κρίνω μιας και τα χείλη μου σπανίως σκάνε ή ξεραίνονται. Πάντως είναι αρκετά ενυδατικό και νομίζω πως κάνει αρκετά καλή δουλειά.



Τα δύο κραγιονάκια που φόρεσα περισσότερο (δεν είμαι μεγάλη φαν των κραγιόν, μπορεί να κάνω ολόκληρο μακιγιάζ και να ξεχάσω να βάλω κραγιόν) ήταν το 44 almost famous της essence που είναι ένα πολύ απαλό διάφανο κοκκινάκι τέλειο για κάθε μέρα και για ανοιξιάτικα λουκ και το 522 της Erre Due από τα Creamy Lipsticks. Το τελευταίο είναι σχετικά καινούριο απόκτημα (2-3 μήνες το έχω) αλλά από τότε που το πήρα είναι το μόνο κραγιόν που δε ξεχνάω να φορέσω και είναι το μόνο που χρησιμοποιώ πλέον για βράδυ. Σας έχω κάνει κ ένα swatch για να τα δείτε.



Για τα νύχια δε θα μπορούσα φυσικά να μην αναφέρω το seche vite που κυριολεκτικά μου άλλαξε το μανικιούρ! Νομίζω αν είχα να διαλέξω ένα μόνο αγαπημένο για το 2012 θα ήταν αυτό!


Και τέλος η αγαπημένη μου λίμα που με έκανε να μη βαριέμαι να λιμάρω τα νύχια μου, η κρυστάλλινη λίμα από την manicare. Πραγματικά κάνει την όλη διαδικασία τόσο απλή που δε θέλω με τίποτα να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ξανά άλλου τύπου λίμα! 



Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου του 2012! Ελπίζω να σας άρεσε! Και φυσικά ελπίζω να καταφέρω να κάνω ποστ πολύ πιο σύντομα!

Φιλιά πολλά!!!!!




6 comments:

  1. Πολύ ωραία αγαπημένα!! :) Αυτό το ρημάδι το beauty elixir της caudalie πρέπει να το δοκιμάσω κάποια στιγμή! Μου έχετε εξάψει την περιέργεια όλες! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστωωωω!! Ναιιι, δοκιμασε το!!! Νομιζω αξιζει!! :)

      Delete
  2. Πολύ όμορφα αγαπημένα!!!Όλα είναι ένα και ένα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστω πολυ!! (καθυστερημενα!)

      Delete
  3. Πολύ ωραία όλα! Αυτή τη βάση στα Body Shop θα την κοιτάξω! Επίσης για βάση σκιών να σου πω ότι πρόσφατα αγόρασα αυτή της Artdeco (6 ευρώ περίπου) και με εξέπληξε. Και έντονο χρώμα, και διάρκεια, και δε μαζευόταν η σκιά στην κόγχη του ματιού (έχω και λιπαρή επιδερμίδα), απλά είδα τεράστια διαφορά. Θα δω κι αυτή της Radiant πάντως.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Της Radiant είναι στα 10-11 αν δε κάνω λάθος! Είχα ακούσει για της ARTDECO. Θα την κοιτάξω αφού είναι τόσο καλή! Σε ευχαριστώ πολύ!

      Delete